КАКО БЕШЕ…

КАКО Е СЕГА…

Фото Владимир Трајковски

Фичото се наоѓа во старата битолска чаршија кај Багето и за малку ќе беше украдено со се украси.

Секоја чест за креативноста, да се надеваме дека повторно сѐ ќе биде во ред.


Фотографии од групата Битолски Проблеми и од ТУКА

Безбројните коментари прочитајте ги тука.