Како општествено одговорна комапнија, Еурофарм и овојпат ја изрази својата поддршка и солидарност со настраданите и погодените од катастрофалниот
земјотрес во Албанија.

“Нашата донација веќе денес беше адресирана до оние на
кои им е најпотребна во овие тешки мигови на болка и тага.
Секоја хуманитарна иницијатива е потребна, секоја помош е повеќе од добредојдена.

Со почит Еурофарм”