Битолските бајкери од Extreme Bike Team Bitola ги освоија наградите во Даунхил купот одржан во Солун.

Да не сме ние бајкерите од Extreme Bike Team Bitola, ќе нема KOJ OД БИТОЛА да ја претстави Македонија надвор од неа.

Прво место за Јовче Даскаловски, за Боби Ивановски трето. Честитки!
Споделуваме среќа!
We are family!
Тhis is why we ride!! 🚵✈🏁😍🔪👊🔝🍀👌👍😁