БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Снегот и минусните температури не се проблем за повеќето вистински битолчани кои веќе сега започнуваат со користење на зимската гардероба.

Дел од нас знаат и малце поекстремно да проживеат, но се е со цел за нивно подобро здравје како и овај битолчанец кој моментално тренира во Градскиот Парк во Битола.

“На некој не му студи…
без навреди Ве молам
секој има свое право… е објавено од админот Бага Бага во популарната битолска група СТАРИ БИТОЛЧАНИ.


Поздрав и од нас…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here