Влези во светот на online забавата и искористи го 100% бонусот до 10.000 денари кој го доделува MOZZART online казино на сите регистрирани и новорегистрирани играчи кои ќе уплатат депозит за прв пат. 

Од било каде и во било кое време, 24/7 достапен е сајтот www.mozzartkazzino.mk каде што те очекуваат мега популарните казино игри од светски познатите провајдери EGT и FAZI. Набрзо пристигаат и нови провајдери, кои ќе ја надополнат богатата понуда на казино игри. 

На новиот сајт www.mozzartkazzino.mk те очекуваат специјални бонуси, акции и милионски џекпотови, а за добредојде те очекува и 100% бонус на првиот депозит до 10.000 денари.

Не сте го преземале се уште 100% бонусот на прв депозит до 10.000 денари? Следете ги овие едноставни чекори и добијте го бонусот веднаш. 


1. Регистрирај се на www.mozzartkazzino.mk

2. Уплати средства преку некоја од платежните картички Visa, MasterCard/Maestro, или преку bank transfer со уплата на средства преку уплатница со минимум износ од 300 денари

3. Оствари право на 100% бонус на прв депозит до 10.000 денари – Бонусот се доделува веднаш и може да се користи за игра откако играчот ќе го сврти/одигра уплатениот депозит еднаш на слот игрите. Добиениот износ на бонус потребно е да биде свртен/одигран уште 25 пати на слот игрите како би се ослободила можност за исплата на средствата, односно во моментот на ослободување, бонус средствата се префрлуваат во “кеш” и истите може да се исплатат. Крајниот рок за ослободување на бонусот е 60 дена.

Максималниот бонус кој може да го добие секој корисник изнесува 10.000 денари. При помала уплата од 10.000 денари корисникот добива бонус во висина еднаков на уплатата. 

Доколку имате потреба од дополнителни информации или асистенција за онлајн казиното, Mozzart Kazzino корисничката поддршка е достапна секој ден од 08-22 часот на телефон 070/270-200, преку Viber и WhatsApp или на e-mail [email protected].

Заврти веднаш на www.mozzartkazzino.mk