БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Помалата количина на дожд која денес падна на нашето подрачје во содејство со возилата кои поминуваат на пешачките премини ни овозможија да потече “млеко” низ битолските улици. Како што самиот фотограф Димитрије Гиновски ни посочува “Денес на Партизанска уште мед му фали”…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here