БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Вчерашни важни ОДЛУКИ од Седницата на советот на Општина Битола:

1.Субвенции за печки на пелети.

2.Субвенции за купување на велосипеди.

3.Битолчани без пари во Националниот парк Пелистер.

Очекуваме поголемо соопштение во текот на денот. Аирлија да е!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here