БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ракометната федерација на Македонија ја известува македонската спортска јавност дека билети за престојниот натпревар против Турција на големо разочарување – нема !!!

Притоа по одржаните состаноци и консултации со МВР а во согласност со правилниците на ЕХФ ќе биде забрането секакво внесување на недозволиви средства од типот на : запалки, метални пари, шишиња со вода, сок или било какви алкохолни производи.

Исто така важно, со еден билет едно лице.
Салата “Боро Чурлевски” за натпреварот Македонија-Турција ќе биде отворенa во 18:00 до 19:45 часот . За сите останати кои не успеаја да дојдат до билет натпреварот ќе можат да го проследат на ТВ екраните .

Напред Македонија!

Фото Гол.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here