“Сакам да ви се заблагодарам на сите што не поддржавте досега, а особено на мојата екипа затоа што завршивме на првото место на интернационалниот FilmConvert Competition” се заблагодари режисерот Пеце Здравковски до сите вас на неговиот фб профил…

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here