Спортското и рекреативно скијање во Битола своите почетоци ги бележи во првите децении од 20 век и помеѓу битолчани веќе е традиција повеќе од 80 години…

По обилните врнежи на снег кои беа со голем интензитет и создадоа снежна покривка од околу 30 и повеќе сантиметри, на ски патеката на Копанки остана уште малку снег.

Ова е галерија од нејзиниот моментален изглед, фотографии испратени од Марјан Еленка Талевски на кои јавно им се заблагодаруваме…

Поздрав Hot Box❄