Дај свој придонес – засади дрво!

Секое физичко или правно лице заинтересирано за зголемување на квалитетот на амбиенталниот воздух во Битола може да го направи тоа во соработка со Интерворкс.

Интерворкс како општествено одговорна компанија дава свој придонес во зголемување на квалитетот на воздухот преку донирање на садници – дрвата ќе се земат од едно место, а тој што ја зема донацијата треба да се погрижи за садење и одржување на садниците. Сите заинтересирани лица може да се пријават на [email protected].