Заедно со вашето друштво, мазниче и Јасмина и Куба дочекајте ја Стара Нова година – ВАСИЛИЦА во Националниот ресторан ГРНЕ !!!

Резервирајте на време на телефоните 078 428 946, 047 237 800

Среќни празници!