Петар Котевски (19 г.) од Битола е млад ентузијаст кој веќе шеста година се занимава како DJ и преработува музика од познати светски хитови.

Омилено хоби покрај музиката му е и возење бмх . За неколку дена прави 20 г. Ја побара нашата поддршка на која ние веднаш возвраќаме бидејќи сме за Битола и битолчани.

Задолжително на цел глас да го преслушате овај летен хит на Слаткаристика преработен од нашиот битолски DJ KOX.

Браво Петар✔️