Дејан Киревски од Битола. По струка електротехничар-електроничар.
Има негов канал на Youtube каде започна со снимање и објавување на неговите DIY видеа некаде декември минатата година.
Повеќето видеа му се снимени во стилот “How to make !!!”
Еве едно видео од неговиот канал…

Ова е неговиот канал на Youtube https://www.youtube.com/user/kikiriku200/featured

Да го поздравиме и само напред!