БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Финалето на струшкиот ракометен турнир 2020 помеѓу ПЕЛИСТЕР и Вардар е со почеток во 21:15 ч. со директен пренос на МРТ 3 или на следниот линк – http://play.mrt.com.mk/live/658323455489957

ЧКЕМБАРИ БИТОЛА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here