Фотографија испратена од анонимна загрижена битолчанка. Значи почитувајте ги препораките и седете дома драги битолчанки доколку немате некои неодложни работи. Од нас веднаш ќе Ви одговориме ИЧ НЕ Е ПАМЕТНО.