БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Дедо Вангел од с. Ниже Поле со неговите 95 години е моментално најголемиот “Пелистерски цар“. Поранешно воено лице со импресивни 500+ посети на Пелистерски езера и над 40 години планинарски живот е пример за сите нас битолчани дека дружењето со планината која е најблиску до нас може само да ни го продолжи животот…

Поздрав дедо Вангел…

Фотографија и објаснување Никола Ивановски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here