БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Де-Ло Хигиена лоцирани кај семафорите Стара Болница, Ви претставуваат нов италијански бренд на производи за еднократна употреба – Fato.

Fato е линија на одлични производи за вашиот дом, ресторан, паб…

Салфетите за еднократна употреба се карактеризираат со квалитетно извонредна префинетост и оригиналност и е референтна точка ако сакате да ги зачините вашите простории со елеганција.

Деликатни фантазии и игри во боја што се ткаат во вашиот простор. Различни стилови за уникатен вкус.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here