Најубавите животни приказни, секогаш се пренесуваат низ песна како низ познатите: Ајде дали знаеш паметиш Милице, Елено ќерко, Елено, На срце ми лежи, мила мамо, Како што е таа чаша полна со вино…

На 21 Декември 2018, петок група Деспина

Градска кафеана “Епинал” – е местото каде што секој тон на виолината извлекува најубави емоции 🎶♥

На 22.12.2018 г., сабота група Антика…

Секој нов ден е причина да го прославиме здравјето и среќата, љубовта и мирот, победите но и поразите.

Секој нов ден е причина за да го прославиме животот! Затоа и во тоа име да наздравиме! 🥂

23 декември 2018, недела група Деспина…

Повелете драги битолчани…