Битолчанката Марија Киревска со голема поддршка од нејзиниот сопруг и урбан јутуб мајстор Дејан Киревски започна со снимање на интересни и прекрасни видео рецепти на нејзиниот нов YouTube Канал со наслов Dazzling Recipes.

Како што самата ни раскажува нејзината намера е над 1000 рецепти од нејзината тетратка преку видео да ги сподели со сите нас и Кујната на битолските домаќинки..

Аирлија нека ѝ е, ние сме секогаш тука за поддршка на сите битолчани во Битола, Македонија и наоколу низ светот!

Like, subscribe & share!!!

Браво Марија👍

https://youtu.be/PQAEbc5PZ_A

https://youtu.be/Ot9ewIOB31c