БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Натпреварите за најдобра Балканска преработка на песна и талент продолжуваат понатаму, а со тоа продолжува и учеството на нашите млади битолчанки. Во овај случај е Ангела Илиевска која преку порака ја побара поддршката од сите нас:

Здраво до сите. Мило ќе ми биди и многу ќе ми значи вашата поддршка. Ако можете да споделите ми требаат лајкови да стигнам до целта. Ви благодарам однапред 💖… ни се обрати Ангела.

Затоа сите кликнете ТУКА и да и дадеме малку поддршка со 👍.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here