БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Како изгледаше атмосферата помеѓу најблиските на нашиот светски УФЦ шампион меѓу кои и неговиот татко, кој е со битолско потекло од с. Беранци, погледнете на следното видео:

Александар Волкановски е нов УФЦ светски првак

Голема благодарност до Џим Ристевски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here