(Презентирано од Cacatua Urban Look)

Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.516. издание, емитувано на 08. април 2023:

20. GALDIVE – WINDOW
19. MAE STEPHENS – IF WE EVER BROKE UP
18. NORA VAN ELKEN & RICHARD JUDGE – WHAT A LIFE
17. MAISIE PETERS – LOST THE BREAKUP
16. DIRTY HEADS – RESCUE ME
15. LATTO F. LU KALA – LOTTERY
14. JOHN NEWMAN – HOLD ON TO MY LOVE
13. ED SHEERAN – EYES CLOSED
12. LILY MOORE – BEAUTIFUL LIE
11. ALESSO & TY DOLLA $IGN – CAUGHT A BODY
10. KAROL G F. SHAKIRA – TQG (TE QUEDO GRANDE)
09. MILEY CYRUS – FLOWERS
08. RAYE – FLIP A SWITCH
07. ALMA – TELL MAMA
06. ADEN FOYER – THE BALLET GIRL
05. IAN HOOPER – DRY YOUR TEARS
04. ASHNIKKO – WORMS
03. ILLENIUM & JVKE – WITH ALL MY HEART
02. STEVE AOKI, JIMMIE ALLEN & DIXIE D’AMELIO – OLDER
01. SUECO – POS
(Трета недела на врвот)

Новитети за оваа недела:

RAYE – FLIP A SWITCH
MAISIE PETERS – LOST THE BREAKUP
ALESSO & TY DOLLA $IGN – CAUGHT A BODY
JOHN NEWMAN – HOLD ON TO MY LOVE
STEVE AOKI, JIMMIE ALLEN & DIXIE D’AMELIO – OLDER

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20.