CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици.

Еве го последното издание:

1.566. издание, емитувано на 23. март 2024:

20. SHERYL CROW F. PETER GABRIEL – DIGGING IN THE DIRT
19. FALL OUT BOY – SO MUCH (FOR) STARDUST
18. JUBEL – BUTTERFLY
17. FLO – WALK LIKE THIS
16. JUSTIN TIMBERLAKE – DROWN
15. SAM FELDT – THE CONFESSION
14. SWITCH DISCO, R3HAB & SAM FELDT – SLEEP TONIGHT (THIS IS THE LIFE)
13. PHARRELL WILLIAMS & MILEY CYRUS – DOCTOR (WORK IT OUT)
12. FIORELLA MANNOIA – MARIPOSA
11. GIANT ROOKS – PINK SKIES
10. TELENOVA – LOST IN THE RUSH
09. LENNY KRAVITZ – HUMAN
08. BENSON BOONE – BEAUTIFUL THINGS
07. HOOVERPHONIC – FAKE IS THE NEW DOPE
06. MEGHAN TRAINOR & T-PAIN – BEEN LIKE THIS
05. INNA – CHEEKY
04. OLIVIA RODRIGO – OBSESSED
03. TENACIOUS D – BABY ONE MORE TIME
02. CONAN GRAY – LONELY DANCERS
01. PARAMORE – BURNING DOWN THE HOUSE
(Втора недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
HOOVERPHONIC – FAKE IS THE NEW DOPE
LENNY KRAVITZ – HUMAN
OLIVIA RODRIGO – OBSESSED

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20.