БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

При посетата и истражувањето на Македонија британскиот пар Дабл и Травел патуваа со воз, автобус, такси и ја вкусија неверојатната македонска храна посетувајќи ги најубавите места кои ги нуди нашата земја.
Од Битола воодушевени од престојот во апартманите на Робевски на самиот Широк Сокак ги нарекоа вистинска и луксузна Македонска палата (Macedonian Palace).
Погледнете зошто:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here