БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“На денешен ден точно пред 28 години (08.08.1992 г.) ја имав таа привилегија татко ми Борис Талевски Боцкино да ми ја отвори свадбата со убавиот дунавски валцер.”

Сашо Талевски Боцкин

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here