БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Боксерски клуб Пелистер 2007 од Битола е шампион во првата лига на Македонија за оваа 2018 г.!

Помеѓу нив преовладува голема радост, големо другарство и сплотеност, и покрај сѐ што поминуваат во овие тешки времиња без поддршка од никој заради што и самите им се заблагодаруваат “апсолутно на никој“…

Честитки БК ПЕЛИСТЕР!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here