БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ги сретнавме на Широк Сокак. Сите беа мирни и рамнодушни, и големи и мали. На свирка и повик дојдоја и се погалија. Малце се уплашени и преживуваат од некое мевце фрлено од локалните пицерии и кафани. Заслужуваат подобар третман и грижа. Заслужуваат љубов. Заслужуваме сите подобро. Од некаде мора да се почни. Да почнеме од нив…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here