БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Наместо скапа промоција на новите песни, групата Молика одлучи парите за тоа да ги донира хуманитарно. Материјалните средства денеска предадени се во Домот за доенчиња и мали деца во Битола.

Извор Тера ТВ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here