БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолските браќа Манаки од 21 век, попознати како ЗАГА ПРОДУКЦИЈА, во едно заедничко видео ги овековечија најубавите моменти од нивните свадбени стории кои веќе две децении неуморно ги снимаат и фотографираат.

Браќата Бојан и Далибор Митковски од ЗАГА ПРОДУКЦИЈА креираат љубовни стории од Битола и цела Македонија, па Шпанија, Франција, Италија, Швајцарија, Грција, Чешка, Црна Гора, Албанија се до Бразил и далечната Австралија, видеа и кадри од кои остануваат воодушевени дури и најпребирливите, допирајќи длабоко во срцата на романтичарите.

Нивните најдобри кадри од годината којашто измина се нанижани во ова видео

Од нас ги поздравуваме…

Повеќе за ЗАГА ПРОДУКЦИЈА, можете да пронајдете на нивната веб страна www.zagaproduction.com

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here