БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Мате Шундовски, Боро Чурлевски заедно со Диего Армандо Марадона, фотографирани далечната на 15 Ноември 1986 г. во Мадрид , фотографија на неговиот внук Игор Шундовски.


Обновено за битолските легенди со Марадона : Плус Цане Крстевски, Слободан Николиќ, Абдула Јусуфовски, Цепенковски. Голема благодарност до Александар Трајчевски и Елизабета Николиќ за испратените фотографии.

Битола стари фотографии

еден коментар

Leave a Reply to Битолските легенди со Марадона во Мадрид во далечната 1986 година (ФОТО) - Sportmedia.mk Исклучи

Please enter your comment!
Please enter your name here