Знаеме дека ова не е многу, но сакаме да ја разбудиме свеста на сите добронамерни луѓе и заедно да ги испочитиваме луѓето кој што се секојдневно изложени на ризик.

Затоа нашата компанија веќе трета недела со хуман гест кон вработените во Клиничка Болница Битола.

Во ова кризно време и во вонредна состојба кој е прогласена во земјава, одлучивме да ја снабдуваме болницата со свежо овошје во повеќе наврати.

Воедно сакаме да ги поттикнеме сите добронамерни луѓе, бизнисмени, фирми од Битола и секој кој што сака да помогне на свој начин, да го направи тоа.
Нека ова биде еден вид предизивик за секој човек кој што е во можност, финансиски да направи еден мал чин кој што многу ќе значи за нашите херои од битолската болница.

Fruit & Vegetable Logistics