Битолската фирма Гор Инг за лична заштитна опрема и заштитна облека која се наоѓа на ул. Никола Тесла во близина на Сизот, денес како дел од нивниот асортиман бесплатно поделија детски маски кои за рекордно време беа раздадени.

Почитувани
Нема цена за детските маски, ги даваме гратис за деца што мораат да излезат до доктор или некоја итна работа, сите маски се раздадени во рекордно време,
Со почит,

Тимот на Гор Инг Битола

Отсекогаш помалите битолски фирми и компании правеле ГОЛЕМИ нешта. А ние сме тука да си ги пофалиме и заблагодариме.

Браво Гор Инг 👏👏👏