Битолчанката Мартина Николовска продолжува со нејзините успеси. Денес на настанот од Европската спортска недела “Биди активен / #BEACTIVE” одржан во Скопје, во трка со возење на точак и конкуренција од многу такмичари, успеа да го достигне високото трето место на државно ниво…

Браво Мартина и само напред!