БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Додека кај некој нема ниту “капка” снеК, ние до месец мај го имаме во изобилство и за жал сеуште не знајме да го искористиме…

Локација на Баба Планина над Ловечка.

Видео на Марко Дарков

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here