Некој од родителите или возрасните кој ги познава овие другарчиња бидејќи се “гладни” за ракомет ние одлучивме да им подариме ваучер за пица и сок. Ве молиме да нѐ контактирате во порака или на емаил [email protected].

Фотографии на Димитар Петковски