БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчани заедно со многубројните македонски навивачи денеска во Букурешт имаа можност и му оддадоа голема почит и чест на Тони Стојановски, коментаторот кој предизвика катарза во јавноста со неговиот легендарен говор, после натпреварот на нашата фудбалска репрезентација кога Македонија за прв пат во историјата се пласираше на Европското првенство.

СЕГА ДУШАТА СЕ РАДУВА…! ОВАА МАКЕДОНИЈА ЌЕ ЖИВЕЕ! ЌЕ ЖИВЕЕ УШТЕ !!!” – беше завршниот дел од неговиот говор.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here