Мотивација пред натпреварите од Лигата на шампионите со еден одлично одигран тикет во уплатното место Битола-6. Одиграни 15 натпревари, погодени 14 и еден одложен на уплата од 30 денари за фантастична добивка од 917.493 денари.
Честитки!

Целосниот тикет погледнете го на овој линк 👇
https://www.mozzartbet.mk/mk#/ticket-status/5018-5950724-1864