Паљачо и Дисторзија неофицијален независен кандидат за Претседател на Македонија и пошироко на предстојните избори и во иднина…

Нема да ве трујам со нереални работи… Мојата програма е јасна и едноставна за сите генерации… Се е кажано во 10 минутната песна која можи да ја видите и слушните на видеото…. И затоа сите ставете си прст на глава и гласајте за мене… Оти јас, јас сакам да бидам Претседател.

Чактис ?

Поздрав до сите битолчани од Паљачо, кој сега е во далечната Флорида…