БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанец на бербер:

“Мајсторе абе шо ме напрај скали-скали во глата???”

Берберот:

“Ееееее шо сакаш за 5 миљарди балкун да ти напрам”

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here