Битола 28.11. 2021 г. недела.
Уште еден ден поминат без неа. Потрагата продолжува.
Тој што ќе ја донесе заклучно до среда или ќе даде точна информација каде е ЌЕ ДОБИЕ НАГРАДА НА РАКА ОД 1000 ЕВРА !!!

п.с.
ЈЈ ПРОСТИ МИ…
ТИ НЕ СИ ПРЕДМЕТ ДА ТЕ КУПУВАМ СО ПАРИ..
ТИ СИ НАЈМИЛО, НАЈСЛАТКО И СУШТЕСТВО СО НАЈГОЛЕМА ДУША..ТИ ГО ВРАТИ ЖИВОТОТ ВО МОЈОТ ЖИВОТ !!!
Меѓутоа , скоро се пробав..
НО , ВО ОВА ВРЕМЕ НЕВРЕМЕ,
МИСЛАМ ДЕКА ОВА Е
ЕДИНСТВЕНИОТ И ВИСТИНСКИОТ НАЧИН ДА ТЕ ВРАТАМ ДОМА ОД КАЈ ОВИЕ ЛУЃЕ – НЕЛУЃЕ. ЗАШТО ЛУЃЕТО СЕ “ЖИВОТНИ”, А НЕ ЖИВОТНИТЕ !!!

Доколку некој има информации и можеме да му помогнеме на нашиот битолчанец Стојче Т. Георгиевски контактирајте го на телефон 078 395 418. Ј.Ј. последно беше забележана со црвена марама на врат.