По повод Интернационалниот ден на гушкањето 21-ви Јануари, битолчани се изнагушкаја на Широк Сокак. Погледнете ја галеријата од Црвен Крст и кликнете на следниот линк https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1171078489692971&id=444677312333096 каде можете да помогнете за некој да добие награда.

Фото Црвен Крст Битола