БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Сигурно исто како сите нас… Но неговото е пореално, вистински доживеано и во ЖИВО! Пoгледнете!

Поздрав Игорче!

Извор RK Pelister Hanbal Club Bitola фб статус на Игор Најдовски Бедното

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here