БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Горан Божиновски Менгеле со неговата македонска народна носија која најверојатно потекнува од мариовскиот крај, не изненади сите битолчани појавувајќи се на плажите од Егејско море и вториот крак Ситонија на соседна Република Грција.

Од нас еден голем поздрав до него и респект за генијалноста на неговата идеја!

Извор ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here