БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Фејсбук страните Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на конзулите и Тера ТВ и овај понеделник се повторно заедно со вас прикажувајќи Ви стара фотографија од како Битола изгледала во минатото. На следната фотографија се некогашните столбови од поранешна еврејска синагога “Кахал Португал” кои се наоѓаат на влезот од Градскиот парк во Битола и како тие изгледале во периодот помеѓу двете светски војни…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here