Оваа саботно утро битолчани се разбудија со снежна покривка од околу 2 сантиметри. На Пелистер и Копанки имаме нови 10-20 сантиметри така да кој е за саботно кафе нека оди на кафе, кој е за скијање правец Копанки…

Снегот е бериќет раскажуваат постарите…