БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Епизода 1: Странец во улога на детектив во борба со локалните џепароши. Локација Широк Сокак.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here