Во 2015 година на иницијатива на режисерот Слободан Деспотовски, се работеше документарниот филм “Битола Бабам Битола”, поддржано од Министерството за култура на Р. Македонија. За потребите на тој филм ги изработив овие цртежи.

Техника: Акварел, молив и фломастер

Зоран Николовски