Студениот бран веќе се чувствува, овој пат услови за провејување на снег на Пелистер поради тоа што врнежите ќе се задржат на југот од државата… Славчо Попоски

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here