Aдреналинска љубовна приказна возбудлива како и нивната љубов. Никол и Златко Митаноски се нашинци од Америка по потекло од Битола и Преспа и одлучија нивната љубовна сторија да биде овековечена на Спортскиот аеродром, Пелагонија, на падините од Тумбе Кафе и Преспа заедно со најдобриот професионален тим спремен за оваа висока задача, тимот од Зага Продукција.

Нека им е со среќа и уживајте во видеото…